Martin Dwyer

Application Developer

Rachel Wright

Art Director & Photographer

Andrew Butler

Photographer & Illustrator

previous arrow
next arrow
Slider

Legnépszerűbb termékeink

Miért a Szimplán tiszta?

Miután sok évig a hivatásom volt a kozmetikum készítés; sok és sokféle házi készítésű kozmetikumot készítettem és használtam, sokféle kozmetikum készítésről szóló könyvet láttam a polcokon, hiányérzetem volt. Hiányoltam egy olyan natúr-kozmetikai irányvonalat, amiben igazán otthon érzem magam.

  • olyan házi kozmetikum, ami nem “nyersvegán”, de nem is csicsás
  • olyan házi kozmetikum, ami hatékony, de egyszerű
  • olyan házi kozmetikum, amivel úgy érzem, hogy megadtam mindent a bőrömnek, de nem került csilliárdokba
  • olyan házi kozmetikum rendszer, amiben egyszerű, sokféleképpen variálható alapanyagok vannak
  • és nem utolsó sorban olyan házi kozmetikumok, amiket végtelenül egyszerű elkészíteni

Azt hiszem, megtaláltam ezt a nyugis kis középutat, és megszületett a könyv: Szimplán tiszta. Összegyűjtöttem a legkedvencebb, már 5-6-7 éve használt, és bizonyított natúr kozmetikai receptet, és egy szálra felfűzve könyvbe foglaltam.

v

100 %-os pénzvisszafizetési garancia

Úgy gondolom, hogy a XXI. században csak a kiváló minőségű termékeknek van létjogosultsága. Ha a könyvtől nem kapod meg azt, amit vártál, vagy valamelyik termék nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, visszaadjuk a pénzedet.

Egyszerű megoldások

Egy jól funkcionáló, jó minőségű kozmetikum nem attól jó, hogy bonyolult és időigényes elkészíteni. A Szimplán tiszta módszerrel egyszerűen készítheted el az amógy nem mellékesen hatékony kozmetkiumaidat.

Természetesen szeretjük a Földet

Ezzel a módszerrel 1-1,5 óra alatt egy havi teljes kozmetikum arzenált elő tudsz állítani. Ki sem kell tenned a lábad a lakásból, hogy meglegyen minden alapvető kozmetikumod.